maandag 26 januari 2009

Laura's sketch 18 en lay out Pardijntje

Maandag en dus weer een kaartje naar aanleiding van de sketch van 2s4y, heerlijk! Laura's sketch is weer echt prachtig! Ik heb het papier van October Afternoon gebruikt en embellishments van chatterbox. Twee verschillende lijnen maar ik vind ze goed bij elkaar passen. Natuurlijk heb ik ook Thickers gebruikt.... je hebt een verslaving of je hebt hem niet:):) Dit is mijn resultaat: En een detail foto van de bling en het labeltje: Ik heb gistermiddag ook nog een lay-out gemaakt, ik had nog een foto liggen van Sebas en Mara met Pardijntje uit de winterefteling. Hier is het resultaat: en een detail foto: wat misschien wel leuk is om te vertellen, is dat ik op deze lay-out bijna alleen maar nieuwe spulletjes heb gebruikt, ik ben namelijk zaterdag met Martine even bij de Creatie geweest, ze zijn daar aan het uitverkopen omdat ze de winkel sluiten... we waren er nog nooit geweest, maar ik wilde er natuurlijk wel een keertje gaan kijken en met korting shoppen is natuurlijk altijd leuk! Thanx for stopping by!

zondag 25 januari 2009

Brr koud!

Zondag.... dus tijd voor sketchy sunday op het SA forum. Er zijn vandaag twee sketches geplaatst, ik heb er 1 gemaakt. (de andere is niet echt mijn ding) Deze vond ik heel mooi, het was er een met een grote ronde foto, gelukkig heb ik altijd (grote) foto's genoeg op voorraad, dus ik heb een mooie uitgezocht, en ben aan de gang gegaan.
Dit is het resultaat:

woensdag 21 januari 2009

Simply Beautiful

Vanavond was er een online crop op het SA forum, zo leuk! We liften dan allemaal een lay-out, en die van deze keer was weer super! Ik heb hem redelijk nagemaakt, maar hij was dan ook zoooo mooi!!!
Dit is mijn reaultaat:
En een detail foto:
Het was weer erg gezellig om te scrappen met zijn allen, als je meer van deze lay-outs wilt zien, ga dan eens kijken op het SAforum.
daar staan de lay-outs die de andere leden hebben gemaakt! En er zitten plaatjes tussen!
Bedankt weer en tot snel!

Weer een kaartje gemaakt

Vanmorgen nadat ik mijn werkmail had bijgewerkt, heb ik nog even een kaartje zitten maken, zo leuk om gewoon even te prutsen met papier, lint, bloemen en stempels. Dit kaartje heb ik gemaakt van restjes papier dat ik nog had liggen, ik heb werkelijk de mount everest aan restjes:):) maar heel langzaam gebruik ik er wel wat van. (niet zeggen dat er ook steeds weer nieuwe restjes bijkomen, hoor!) Dit is het resultaat:

maandag 19 januari 2009

2S4Y Kaartje:Hugs

Vanmiddag weer heerlijk zitten scrappen, een kaartej gemaakt met de sketch van 2s4y, echt ik kan geen maandag middag meer zonder:):)
Dit is mijn resultaat:
en wat detailfoto's omdat ik de grote foto niet heel erg goed vind overkomen:
Ik heb papier van MM gebruikt, zulk mooi papier, ik heb spijt dat ik dit niet in meer kleuren heb gekocht... maar ja, je moet iets te wensen hebben, toch...
Thanx for stopping by....

zondag 18 januari 2009

Het lukt

Het is weer zondag, en eindelijk hadden we geen plannen op zondag! Dus kon ik sinds weken weer eens mee doen met de sketchy sunday op het SA forum!!
Het was leuk om hier weer aan mee te doen, de sketch was op A4, dus ik heb ipv 2 foto's, 3 foto's gebruikt om hem om 30 bij 30 te krijgen.
Ik heb de foto's gebruikt van vorige week, toen het zo koud was, ik ben toen met de kinderen gaan schaatsen met Martine, erg leuk om de kinderen op het ijs te zien. Het was voor het eerst dat ze op het ijs konden staan, en vooral Mara vond het best wel eng, maar durfde uiteindelijk wel even zonder een handje los te staan!
Fijne zondag avond nog en werkse weer de komende week!

vrijdag 16 januari 2009

Kerst lay-out

Van de week heb ik een kerstlay-out zitten maken, er heeft een keer op het SA forum een sketch gestaan waar ze kleine fotootjes in de vorm van een kerstboom hadden opgeplakt, ik vond dat zo leuk dat ik dat ook gedaan heb met mijn kerstfoto's. En dan die mooie glitterthickers erbij, die maken het naar mijn idee helemaal af!
Fijn weekend weer!

maandag 12 januari 2009

2S4Y kaartje HB to you

Vanmiddag natuurlijk weer een kaartje gemaakt met de sketch van 2s4y. De sketch is weer prachtig, het is zo leuk om elke week in ieder geval 1 kaartje te maken, mijn voorraadje groeit gestaag :)
Vandaag zag ik de sketch en ik had direct een idee, toen in naar beneden scrolde zag ik dat Hanneke (een van de DT leden) in dezelfde richtig had gedacht... ze had ook dezelfde vorm gebruikt... maar ik heb mijn kaart toch gemaakt zoals ik het in mijn hoofd had, ze lijken niet eens op elkaar! Dat vind ik nu het leuke van sketches, je krijgt zoveel verschillende uitwerkingen!
Hier is mijn resultaat:
De kleuren op de eerste foto zijn niet helemaal optimaal, maar de tweede foto laat de kleuren wel goed zien!
Bedankt weer voor het langskomen en een fijne week gewenst!

donderdag 8 januari 2009

Mini album Family

Zoals vanmorgen al beloofd, zou ik vanavond nog even de foto's plaatsen van het mini album waar ik mee bezig ben geweest. Ik heb de foto's die Bettina Traas gemaakt heeft van ons, nabesteld op klein formaat om ze te kunnen verwerken in een klein albumpje. Ik heb gekozen voor een sterboek, ik vind dat een hele leuke vorm voor een miniboekje!
Het zijn vrij veel foto's maar om een totaal beeld te krijgen zet ik ze er toch maar allemaal op,
het geheel:
De voorkant:
en de binnenpagina's:

Family lay-out

Gisteren weer heerlijk een lay-out zitten maken met de foto's van de fotograaf. Ik vind deze foto zo leuk, we stan er met zijn allen op, maar het is niet zo'n statieprortret!
Ik heb ook nog een boekje gemaakt met deze foto's en ook met het zelfde papier, maar die zet ik vanavond of morgen op mijn blog, ik moet nu naar mijn werk, dus helaas geen tijd daarvoor...
Hier wel alvast de lay-out:
en een detail:
Bedankt weer voor het kijken!

maandag 5 januari 2009

2S4Y Hugs

Maandag... en ik ben het deze week niet vergeten, de kinderen zijn gewoon weer naar school en het normale ritme zit er weer in. Dus maandag middag is het tijd voor een kaartje naar aanleiding naar de sketch op het 2s4y-blog.
Dit is mijn uitwerking
en een detailfoto:
Bedankt weer voor het kijken op mijn blog en een fijne week weer gewenst!

zaterdag 3 januari 2009

Lay-out en de stand van 2008

Allereerst de allebeste wensen voor iedereen die wel eens op mijn blog komt!! Ik hoop dat jullie net zulke fijne dagen hebben gehad als wij! Ik had nog een lay-out liggen die ik jullie nog niet heb laten zien. Deze foto is gemaakt tijdens een fotosessie waarbij we op de hei een groepsfoto hebben laten maken voor mijn ouders. Bettina Traas is de fotograaf die de foto's heeft gemaakt, ze zijn allemaal zo leuk geworden!! Hebben jullie gezien dat er intussen meer dan 25.000 bezoekers zijn geweest op mijn blog!!! Ik vind dit echt ongelovelijk, zo veel mensen die een bezoekje brengen aan mijn blog!! Ik wil jullie hierbij nogmaals bedanken voor zoveel belangstelling: THANX!! Als ik de 30.000 bereik, ga ik weer iets leuks verzinnen!! Het afgelopen jaar heb ik bijgehouden wat ik gemaakt heb, en dat is zo over een jaar heen best heel erg veel! Aantal gemaakte werkstukken in 2008: Layouts: 93 Spreads: 5 Minialbums: 23 Halfjes: 12 Scrapkaartjes: 90 Overige: 15 Kerstkaartjes: 54 In totaal zijn dat wel 294 werkstukken!!! En dan heb ik hiernaast nog een aantal werkstukken gemaakt voor Scraptacular, die ik niet allemaal heb meegetelt. Echt wel veel, ik hoop dat ik 2009 weer zoveel aan scrappen toe kom... Ik ga er in elk geval wel mijn best voor doen. Bedankt weer voor het langskomen!