donderdag 16 juli 2009

We zijn er weer!!!

We zijn weer thuis, we hebben een heerlijke vakantie gehad in Frankrijk. We zijn eerst een week in de Jura geweest waar we een stacaravan hadden gehuurd. Helaas werkte het weer de eerste dagen niet echt mee, we moesten echt af en toe een vest aantrekken omdat het gewoon koud was.... Maar na woensdag werd het gelukkig beter, en kon het vest uit.
We hebben in de Jura de prachtige natuur gezien, echt wonderschone watervallen, en heel veel bergen waar de kinderen naar hartelust op konden klimmen. Ook hebben we ons heerlijk vermaakt in het zwembad op de camping, nu Sebas zijn zwemdiploma heeft en Mara ook al een end op weg is, zit je echt rustiger aan de waterkant:)
Zondag zijn we naar Parijs vertrokken om nog 3 dagen ons te vermaken in Disneyland resort Paris!! Echt geweldig, voor de kinderen, maar vooral ook voor papa en mama. (dit was geloof ik al de vijfde keer dat we er heen gingen) Maar het blijft iets magisch hebben!!
Voor Belle was het de eerste keer en die heeft werkelijk haar ogen uitgekeken, ze vond alles leuk, en als ze ergens niet in mocht omdat ze te klein was, vond ze het ook geweldig om alleen maar te kijken. De parade wilde ze ook graag zien, maar wel met een hand voor haar ogen, omdat dat toch ook wel een beetje eng was.
Mara vond de Big Thunder Mountain (een achtbaan) het allerleukst en is daar dan ook wel vier keer in geweest. Sebas was weer een stukje gegroeid, want hij mocht nu ook in de Rock'nRoller Coaster, waar hij vorig jaar nog niet in mocht, echt zo mooi om dat mannetje zo te zien genieten!!!
Ik heb de leukste foto's in twee collages gezet. (dit is een kleine selectie, van ik heb geloof bijna 500 foto's gemaakt)
De eerste collage is gemaakt van het toestel van Leon, daar sta ik dus zelf ook op...
Bedankt weer voor het kijken!
Posted by Picasa

3 opmerkingen:

Dora zei

Jij hebt een leuke vakantie gehad, en Disney is super vind ik ook en ik ben 28. Mooie collage, daar kan je een mooi boekje mee maken!
Groetjes Dora

Claudia zei

Zo te zien een leuke vakantie geweest petra! En de Jura is onwijs mooi, zijn wij ook een keer geweest.

Je@net zei

Fijn dat jullie zo genoten hebben zeg! De foto's zien er ook super uit!! Dat wordt weer lekker scrappen Petra ;-)