zondag 22 februari 2009

Autumn 08

Vandaag is het weer Sketchy Sunday op het SA forum. Vandaag hebben Maaike en Femke een lay-out uitgezocht met een uiltje, omdat er de laatste tijd zoveel chipboard uiltjes verkocht zijn op het forum.... Ik heb die namelijk te koop aangeboden, en het loopt het storm, niet te geloven! Mijn chipboard is helemaal op en ik heb alweer een hele lijst met mensen die er straks nog meer willen, als ik terug ben van vakantie. Maar een lay-out met een uil is natuurlijk wel erg leuk, dus heb ik weer eens een keer meegedaan. Dit is mijn resultaat: Ik weet of ik van de week nog een berichtje kan plaatsen, want het is best een beetje chaotisch hier. Maandag en dinsdag nog werken, dan woensdag de laatste dingen kopen en inpakken. Woensdagmiddag mag Sebas ook nog voor zijn A afzwemmen!!!!! En dan donderdag om 13.00 uur zitten wij in het vliegtuig naar de States!!!

5 opmerkingen:

Martine zei

Oh wat is ie leuk geworden! Die boom, de uil, het papier, de letters en de foto's passen echt perfect bij elkaar!
Groetjes, Martine

Je@net zei

Wat een leuke lo Petra!

Rieni zei

hij is erg leuk geworden!!

Anoniem zei

Hoi Petra,
Alvast een hele fijne vakantie toegewenst in Amerika. Je gaat het er vast super leuk hebben. En Seaworld is echt geweldig. Veel plezier.
Succes met het zwemdiploma!!!
Liefs Elise

Sylvia zei

wat een super layout! En lekker hoor naar Florida, heel veel plezier! Wij gaan heel misschien in september maar eerst kijken of er dan niet veel orkanen zijn:)
Geniet ervan!!

liefs, sylvia