maandag 13 oktober 2008

Daar ben ik weer!

Jeetje een week lang geen berichten geplaatst op mijn blog, dat is geloof ik nog niet voorgekomen, tenzij ik op vakantie was...
Maar ik ga het goed maken. Ik heb namelijk een heleboel lay-outs gemaakt een paar kaartjes en ik heb natuurlijk :) geshopt!! Zaterdag ben ik even naar Almere geweest en zondag hadden we de forumdag van het scrappersanonimous forum, bij Scrapland!
Eerst maar eens een paar Lay-outs showen:
Ik hik er altijd een beetje tegen aan, maar ik vind wel dat de foto's van de schoolfotograag in de boeken thuis horen. Toen ik vorige week bij Scraptacular het papier van We R memorie keepers zag, wist ik dat ik met deze lijn deze foto's wilde scrappen.
Ik heb dus vier lay-outs gemaakt met het zelfde papier! Ik vond het erg leuk om te doen, en ben erg blij met het resultaat, Belle staat niet zo geweldig op de foto, (waar ze met zijn drieen op staan) maar ja, ze moet echt wennen aan een fotograaf... En Sebas staat erg appelig op zijn portret foto, maar ja, dat hoort er ook een beetje bij.

Dan heb ik ook nog een Lay-out gemaakt met het nieuwe papier van Scenic Route, weer zo'n prachtige lijn!!!

Zaterdag heb ik nog een wat oudere lijn van Scenic Route gekocht, ik had namelijk nog foto's van het strand van de kinderen, en daar kon ik maar geen papier bij vinden, nu dus wel, 's middags thuis direct de lay-out er maar mee gemaakt:

Nog wat meer aankopen van zaterdag: Papier van My Minds Eye!

En dan zondag was het eindelijk zo ver, de forum dag van Scrappersanonimous! Het was super gezellig! We hebben een kaarten workshopje gedaan, dit is mijn resltaat, hij is nog niet helemaal af, moet nog een beetje worden aangekleed, maar ik vind hem wel erg leuk:

We hadden ook allemaal een ruilenvelop mee genomen, en die dus geruild :) met iemand, Yvon had een leuke sketch gemaakt, die je dan met het materiaal uit de envelop kon maken. Ik kreeg de envelop van Josette, daar zat oranje/roze papier in, en ik had verschillende foto bij me, maar deze paste echt perfect bij het papier!

En natuurlijk moest er ook geshopt worden! De prachtige nieuwe lijn van BG:

Wat alfabet stickers en wat lintjes....

Ik had de kerst lijn van My Minds Eye weg laten leggen, wat helemaal geen sclecht idee is geweest, want heel veel vellen waren al vroeg in de ochtend helemaal uitverkocht!

Nou.... tot zover voor nu, ik ga mijn spullen opruimen en als het goed is meld ik me vanmiddag weer met een nieuw kaartje voor 2sketches4you!

9 opmerkingen:

Frumpies world zei

WOW wat is er weer veel leuks te zien op je blog zeg....je hebt geweldige aankopen gedaan en mooie layouts gemaakt...Het was gezellig gisteren, jammer dat we niet even hebben kunnen kletsen, maar ach, doen we volgende keer. Groetjes, Wendy.

Martine zei

Ik had al je lay outs al bewonderd natuurlijk, en gisteren was het ook supergezellig, ik vond het echt een geslaagd dagje zo! Groetjes, Martine

Monique zei

Wat een mooie lootjes en kaart heb je gemaakt en wat een heerlijke spullies heb je gekocht. Veel plezier ermee

Je@net zei

Wow, leuke aankopen Petra en je hebt weer super leuke lootjes gemaakt!!

Marjan zei

Jeetje wat heb je weer veel gedaan. De layouts met de schoolfoto's van je kids vind ik zo leuk, het papier past er helemaal bij. En al je nieuwe designpapier, daar word ik hebberig van, helemaal leuk!

Anoniem zei

Je hebt echt hard gewerkt zeg!!! Waar haal je de tijd toch vandaan!!!!! De lay-out met aapjes kijken vind ik echt super leuk.
Geniet lekker van je aankopen.

aster75 zei

Zo, jij hebt niet stil gezeten!! Wat veel LO's!! Super!

Groetjes, Astrid

Anoniem zei

wow.. super gave layout heb je gemaakt en papier past zeker goed bij de schoolfoto's... en leuke aankopen gedaan.. ik zie idd dat ik wel wat vellen mis van het papier van MME ;) xx Tamara

Irene zei

Wat heb je een leuke spulletjes gekocht en wat is je workshopkaartje lief!