zaterdag 30 juli 2011

Strike a pose

Eindelijk heb ik weer eens een Lay-out zitten maken, heerlijk!
Het papier van Bo Bunny en Maja. Deze lay-out is voor de nieuwe kwartaal challenge van de scrapotheek. de opdracht was gebruik papier van Bo Bunny.
Hier is het resultaat: en natuurlijk een paar details:
bedankt weer voor je bezoekje!

donderdag 28 juli 2011

Thinking of you

Ik heb van de week weer een kaartje zitten maken. Dit keer met een magnoliaatje er op. Ik heb haar gekleurd met distress inkt. Het papier is van Bo Bunny en van My Minds Eye.
Hier natuurlijk ook een detailfoto van het afdrukje:
Dank je wel weer voor het langskomen.

dinsdag 26 juli 2011

laatste schooldag

De kinderen hebben hier sinds vrijdag ook eindelijk vakantie!! Wat waren ze (en wij ook) er aan toe. Zelf mag ik nog wel 3 weken door weken voordat ik ook echt vrij ben, maar dat is toch anders als de kinderen niet naar school hoeven...
Op de laatste dag mochten ze de juffen natuurlijk een kadootje geven, en dit jaar had ik voor alle juffen een sterboekje gemaakt, met de foto's van de schoolreisjes waar ik mee naar toe geweest ben. (4 juffen, dus ook 4 sterboekjes)
Ze werden zeer goed ontvangen, en dat maakt het zo leuk om het te geven :):)
hierbij een colage van de boekjes:
Dank je wel voor het langskomen weer!

zondag 24 juli 2011

A scraptacular design!

Op 5 november wordt er een Maxi workshop dag gegeven in Leiden. Anne-Marie van Scraptacular gaat dit organiseren. Voordat Scraptacular haar deuren sloot in mei 2009, maakte ik daar deel uit van het DT. Nu heeft Anne-Marie mij gevraagd of ik weer mee wilde werken aan dit event. Natuurlijk wil ik dat wel. Ik heb een "mini-sterboek achter glas" gemaakt. Is die niet schattig? Als je de andere workshops ook wilt zien moet je echt even naar het "a scraptacular design" blog gaan, daar staan de andere 2 ook op, die zijn minstens zo leuk! Ik zou het geweldig leuk vinden om jullie daar te zien!

zaterdag 23 juli 2011

Hoera

Vorige week vierde Linda, mijn oudste zus haar verjaardag. We hadden een boek voor haar gekocht met daarbij nog boekenbonnen. gedaan. Dat moest natuurlijk leuk worden ingepakt, dus heb ik een tasje gemaakt voor haar, met een zeer bijpassende stempel, van Karen Doodle: "Reading is fun". en natuurlijk een detail foto van de stempel, is hij niet superleuk?

Bedankt weer voor je bezoekje!

vrijdag 15 juli 2011

Blikje Fijne Zomer

Het schooljaar zit er bijna op, en dus ben ik druk met het maken van afscheidscadeautjes voor de juffen op school. Sebas heeft de laatste paar weken een invaljuf op do en vrijdag. Omdat zij er ook is op de laatste dag van het jaar, wil ik haar natuurlijk ook iets geven, echter ik heb geen foto's van haar om een albumpje voor haar te maken. Vandaar dit blikje om haar een fijne zomer te wensen.

Bedankt weer voor het langskomen!

woensdag 13 juli 2011

eat a cupcake

Ik heb weer heerlijk een kaartje zitten scrappen vanmiddag, gewoon weer eentje voor de voorraad op mijn werk.
Het kleuren is weer met distress gedaan. Ik vind deze stempel erg leuk, vooral de naam van de stempel is erg leuk, ze heet namelijk "Cupcake Belle" jullie zullen snappen dat ik deze stempel dus wel moest kopen toen ik haar naam zag:):)
Dank je wel voor het langskomen weer!

maandag 11 juli 2011

Congratulations

Ik heb gisteren een kaartje zitten maken, en natuurlijk heb ik dat met een stempel van Karen Doodles gedaan :):) Ik heb de sketch van deze week gebruikt, omdat ik eerder nog geen tijd had om deze te maken, en ik hem wel erg leuk vond. Hierbij dus het resultaat:
en een detail foto natuurlijk:
Bedankt weer voor het langskomen!

zondag 10 juli 2011

DT Member bij Karen's Doodles!!!

Vandaag heb ik heel leuk nieuws te melden, weten jullie nog dat ik had meegedaan met de DT call bij Karen's Doodles? Ze hebben mij (met nog 5 andere dames) uitgekozen om het team te komen versterken. Nu mag ik dus deel uit maken van het Karen's Doodles Design Team!!! Als je haar (digi) stempels nog niet kent, moet echt eens even gaan kijken op het blog of in de webwinkel. Van mij zullen jullie dus nu vaker deze stempels voorbij zien komen. Deze blinkie mag ik dus voortaan op mijn blog showen:):) Jullie kunnen je misschien wel voorstellen dat ik best een beetje trots ben... Bedankt weer voor het kijken.

zaterdag 9 juli 2011

Tasje

Gisteren heeft Belle feest gehad op school. Juf Monique vierde haar verjaardag, ik had een leuk tasje gemaakt voor haar, waarin we wat kleine leuke spulletjes voor haar gedaan hadden.
Dit is het zelfde doosje dat ik woensdag voor de ballet juf heb gemaakt, maar dan nu met een hengsel eraan.
Weer bedankt voor jullie bezoekje aan mijn blog!

vrijdag 8 juli 2011

Sophie

Maandag is een kennis van ons bevallen van een tweede meisje, Sophie heet ze.
Dat is natuurlijk een prachtige reden om weer een kaartje te maken:):)
Ik had een beetje ruzie met mijn printer en dus kon ik de stempel van Karen Doodles niet op aquarelpapier printen. Gelukkig had ik haar nog liggen op DPC papier en dus heb ik mijn copics weer gebruikt. Dat is toch ook weer erg leuk, en het effect vind ik ook erg mooi! Zo leuk om deze twee kleur technieken af te wisselen!
Zie hier het resultaat:
en een detailfoto:
Bedankt weer voor het langskomen.

woensdag 6 juli 2011

Doosje

Volgende week heeft Mara haar laatste ballet les, omdat ze volgend jaar gaat hockeyen. Natuurlijk neemt ze een afscheidscadeautje mee voor de juf.
Ik heb weer zo'n leuk doosje gemaakt, die ik een poosje terug ook al eens gemaakt had.
en natuurlijk een paar detailfoto's: Ik heb het dansende magnoliaatje ingekleurd met distress ink.
Hoop dat de juf het leuk vindt!
Bedankt weer voor het kijken!