maandag 30 mei 2011

Thinking of you...

Hier weer een kaartje gekleurd met distress inkt, daar zullen er nog wel een paar van volgen deze week, want ik ben volop aan het kleuren.
Deze is gemaakt met het prachtige papier van Maja design, echt geweldig papier. Ik had geen blauwe bloemetjes erbij, dus heb ik witte bloemen gekleurd met inkt, dat gaat dus echt goed, dan heb je altijd de juiste kleur bloemen!
En een detail:
Dank je wel voor het langskomen.

zondag 29 mei 2011

Happy Birthday doosje

Vandaag gaan we naar de verjaardag van een nicht van Leon, ze wordt 41 en ik heb voor haar een doosje gemaakt.
Het ontwerp voor het doosje komt van Renate en ik zag het weer bij Hetty op haar blog, ik vond het een erg leuk doosje, wat ik direct wilde maken. Ik heb wel een paar kleine dingetjes veranderd.
de voorkant:
als die open gaat ziet het er zo uit:
en helemaal opengevouwen kun je zien dat het een heel vel cardstock is.
Met dit berichtje plaats ik trouwens het 500ste bericht op mijn blog!! Dat is best veel vind ik.
Bedankt weer voor je bezoekje en tot snel!

woensdag 25 mei 2011

En nog 2 kaartjes

Nog twee kaartjes om jullie te laten zien, deze zijn ook nog gekleurd met Copics. De afdrukjes lagen nog op mijn bureau... Nu zijn de ingekleurde afdrukjes op, dus de volgende kaart zal waarschijnlijk met inkt gekleurd zijn:):)
Maar dit mannetje vond ik wel erg leuk, ook weer voor een mannenkaartje, en het magnoliaatje... tja... daar hoef ik geen verdere uitleg bij te geven, is het wel?
De eerste kaart is gemaakt met het nieuwe papier van MME, uit die leuke blokjes:) en de tweede is ook van MME, maar uit een eerdere serie.
Dank je wel weer voor je bezoekje!

dinsdag 24 mei 2011

Monster Wishes

Dit afdrukje had ik nog liggen en is dus met mijn copics ingekleurd, dat is toch ook erg leuk, en ik zal zeker mijn copics voorlopig niet verkopen. Ik moest een echte jongenskaart maken, en daar was dit afdrukje natuurlijk zeer geschikt voor.
Dank je wel weer voor het langskomen!

maandag 23 mei 2011

Magnolia

Vrijdag ben ik bij het Magnolia event geweest, en ik vond het er erg leuk! Hele leuke projecten gemaakt, nog niet helemaal af, maar dat geeft niet, ben er nu nog heerlijk druk mee.
Tussen de middag konden we een make en take gaan maken in de winkel, en daar mocht je met distress ink een klein afdrukje inkleuren... Dat was echt super leuk!!!
Ik heb dus mijn inktblokken weer opgezocht, en ik had er gelukkig al ooit eens 10 gekocht, dus we konden 's avonds direct al wat proberen, Zaterdag ochtend een blok goed aquarelpapier gekocht en toen op zoek naar een winkel die de flesjes inkt verkocht... Zo kwam het dat ik vanmiddag zo maar bij Scrapdelight liep te winkelen:):)
Ik ben dus druk aan het oefenen en ik vind het echt super leuk!!!
Het afdrukje op deze kaart, van de exclusieve Magnoliastempel van het event, heb ik dus met inkt gekleurd, en ik moet nog wat beter oefenen, maar ik vind het best al goed gelukt.
Bedankt weer voor je bezoekje, en tot snel!

zondag 22 mei 2011

Playtime

Ik heb weer een lay-out gemaakt. De foto is gemaakt tijdens eerste paasdag, het was zulk lekker weer, dat de kinderen heerlijk met water konden spelen.
De lay-out is gemaakt met de prachtige Springtime lijn van Echo park, echt prachtig papier in mooie zachte tinten.
en wat detailfoto's:

Dank je wel weer voor je bezoekje!

vrijdag 20 mei 2011

Happy Birthday

Vandaag is het Magnolia event bij Paper en Pictures, ik ben enorm benieuwd wat we allemaal gaan maken... Ik heb er echt heel veel zin in!
Om alvast een beetje in de stemming te komen, laat ik jullie achter met een magnoliakaartje:)
en een detailfoto waarop je het gekleurde magnoliaatje beter kan zien:
bedankt weer voor het langskomen.

donderdag 19 mei 2011

Eieren zoeken

Deze lay-out heb ik ook voor het kwartaalchallenge gemaakt, de opdracht was scrap een echte paasfoto. Op deze foto's zoeken mijn meiden eieren bij opa en oma in de tuin. Is echt pasen dacht ik zo:)
en natuulijk nog een detailfoto:
En bedankt weer voor het langskomen.

woensdag 18 mei 2011

Lelli Kelly

Voor diegene die geen kleine meisjes meer in huis hebben zal ik uit leggen wat Lelli kelly is... Het is een schoenen merk.
Een schoenen merk voor kleine meisjes die van bling bling schoenen houden, en voor papa's en mama's met een dikke portemonee... Het zijn namelijk vrij dure schoenen.
Mijn kleine meisjes houden wel erg van bling bling, maar onze portemonee is normaal gesproken niet erg geschikt voor dit soort schoenen.
Mara zag dus haar kans schoon toen ze bijna jarig was en vroeg Lelli kelly's aan oma Willy.
Voor de kwartaalchallenge van de Scrapotheek, was een van de opdrachten om inspiratie te halen uit een foto met een sportschoen... Daar is deze lay-out dus voor.
en natuurlijk nog twee detailfoto's:
Bedankt weer voor je bezoekje!

dinsdag 17 mei 2011

Thinking of you...

En daar is alvast de eerste Magnolia, er komen er echt nog meer, want ik heb de smaak weer helemaal te pakken:)
Ik heb een van de kaarten sketches van Monique gebruikt, die ze altijd op woensdag op het forum zet.
Het papier is uit zo'n klein blokje van MME, ze hebben er 4 uitgebracht, en ik kon het natuurlijk niet laten om ze allevier te kopen.... ze zijn gewoon te leuk! en ik moet altijd zo veel kaarten maken, dat ik het echt gebruik:):)
Dank je wel voor het langskomen!

maandag 16 mei 2011

nog een verjaardagskaartje

Ik heb weer een verjaardagskaartje te showen. Ook deze is weer voor de voorraad op mijn werk.
Toch maar weer een stempel gebruikt, maar geen Magnolia. Ik denk wel dat daar binnenkort verandering in komt, want vrijdag ga ik naar het Magnolia event bij paper & pictures in Doorn. Ik heb er echt super veel zin in, ik ga samen met mijn zus, het is ons verjaarskadootje van onze ouders. ( we zijn wel pas in juli jarig, maar daar is de pret niet minder om :):)
Bedankt weer voor het langskomen!

zondag 15 mei 2011

Hoera

Deze verjaardagskaart heb ik gemaakt voor de voorraad kaarten op mijn werk. Het wordt nu wel een beetje lastig om steeds weer iets leuks te verzinnen, omdat er zoveel kaarten moeten zijn. Maar ik vind dat het best goed gelukt is deze keer:
bedankt weer voor je bezoekje!

zaterdag 14 mei 2011

Wacht....

Ik moet vullen!
Dit is wat Mara steeds riep met Pasen. Het was namelijk zulk mooi weer, dat de kinderen gewoon met water konden spelen:)
Mara wilde alleen niet na gespoten worden als ze haar waterkanon moest vullen, maar de jongens hadden daar geen boodschap aan...
Dat is het verhaal achter deze lay-out:
Natuurlijk doet deze ook weer mee aan de kwartaalchallenge van de Scrapotheek, de opdracht was om lint, knoopjes en chipboard te gebruiken. De letters zijn chipboard thickers, het lint en de knoopjes spreken voor zich...
Bedankt voor je bezoekje weer!

woensdag 11 mei 2011

Summerfun

Ik heb vorige week een lay out zitten maken, natuurlijk weer met een opdracht voor de Kwartaalchallenge van de Scrapotheek. De opdracht was om de volgende kleuren te gebruiken:
Grijs, Terracotta, Lime en Geel.
Dit is mijn resultaat, ik ben er erg blij mee:
En nog een een paar details:
Bedankt weer voor het langskomen!

bad bad blogger....

Jeetje het is gewoon al weer 10 dagen geleden dat ik mijn laatste berichtje plaatste... Ik leef nog hoor, maar ik heb het gewoon een beetje druk met andere dingen, het was vakantie, de kinderen waren vrij, we zijn ook nog een weekendje weg geweest, leon was jarig en ik heb veel gewerkt. Alles bij elkaar maakt dat dat er niet veel tijd overblijft om te bloggen.... Ik heb gelukkig wel wat gescrapt en ik beloof dat ik heel snel mijn creaties zal uploaden naar mijn blog. Tot snel!

zondag 1 mei 2011

Benthe

Afgelopen week is een neef van mij bevallen van een dochter, Benthe.
Ik heb natuurlijk een kaartje gemaakt, ik begreep alleen helaas achteraf dat je het schrijft zonder "h" maar ja, daardoor niet minder gemeend!
Bedankt weer voor het langskomen!