maandag 28 maart 2011

1ste schooldag

Gisteren stond er op het SA forum een hele leuke sketch... Daar ben ik 's avonds heerlijk mee aan de gang gegaan. Met een foto van de eerste schooldag van Belle. Die mag natuurlijk niet ontbreken in haar album.
Ik ben zelf erg tevreden over het resultaat:)
En een detail:
Helaas zijn de kleuren op de foto een beetje flets, op de detailfoto kun je beter zien hoe ze echt zijn.
Bedankt weer voor je bezoekje.

zondag 27 maart 2011

so adorable

Vanmorgen stond er weer een extra opdracht voor de kwartaalchallenge op het scrapotheekforum. Die heb ik natuurlijk direct zitten maken.Het was een lift, en je kon extra punten verdienen als je hem op kraftcardstock maakte en als je spetters op de achtergrond maakte. Dat heb ik dus gedaan:):)
Dit is mijn resultaat geworden:
Ik vind achteraf het groen van de boom er niet zo goed bij passen, maar het was dezelfde kleur als het groen in het petje dat Belle opheeft... Maar ja, ik het zit allemaal al vastgeplakt en ik kreeg hem er niet meer af...
Bedankt weer voor het langskomen!

vrijdag 25 maart 2011

Mara wordt 7 jaar

Morgen vieren we de verjaardag van Mara, dinsdag wordt ze al weer 7 jaar. Natuurlijk wordt er dan een taart gebakken. Ze wilde graag een vlindertaart.
Ik heb dus vanmiddag een taart versierd en ik vind hem best wel leuk geworden:)
Ik hoop dat Mara dat ook vind morgen....
Dit is het resultaat:
Bedankt voor het langskomen weer.

donderdag 24 maart 2011

Vlinder kaartje

Van de week zat ik wat blogs te lezen, toen ik ook bij Anja terecht kwam. Ik ben altijd erg van haar stijl gecharmeerd en ook nu had ze weer prachtige kaarten op haar blog staan. Als je haar werk niet kent, moet je echt hier eens gaan kijken.
Ik heb deze kaart schaamteloos gelift, Anja ik hoop niet dat je het erg vindt....
Veel dank voor de inspiratie die je me gegeven hebt.
Bedankt weer voor het langskomen op mijn blog.

woensdag 23 maart 2011

4 dezelfde boekjes

Maar dan toch verschillend... Mijn schoonmoeder had gevraagd of ik voor haar vriendenclub vier boekjes wilde maken, zodat ze deze kon weggeven. Natuurlijk wilde ik dat voor haar doen.
Dit zijn ze geworden, ik heb het boekje van de workshop van Monique gebruikt, die ze op het scrapotheekforum had geplaatst. Ik vond dat zo'n leuk boekje, daar wilde ik er wel meer van maken.
De vriendenclub noemt zich zelf de FLES, omdat dat de eerste letters van hun achternamen achter elkaar zijn. Dat is dus de titel van de boekjes geworden.
Hier zie je de voorkanten van alle boekjes bij elkaar.
en hier losse foto's van de vier boekjes als ze open liggen:
Bedankt weer voor het langskomen.

maandag 21 maart 2011

Challenges for you... week 3

De uitdaging deze week op Challenges for you, is het pimpen van een bestaand notitie blokje. Nu had ik geen bestaand blokje liggen, maar wel een opdracht om een notitie boekje te maken voor een collega van mij... ik heb deze dus met elkaar gecombineerd en heb een eigen notitie blokje gemaakt en de sketch van Challenges for you gebruikt.
Dit is mijn resultaat:
Bedankt weer voor het langskomen!

Ziet er erg leuk uit.....

maar is niet te eten:):)
De foto's zijn een beetje donker, maar dat komt door het lamp licht....
Op de beurs van de week heeft mijn zus een boek gekocht over cakepops, cakjes op een lollystokje. Ze was zo enthousiast dat ik dat ook werd. We hebben 's avonds nog wat spullen besteld op internet maar ik wilde het natuurlijk direct proberen.
Dus ik heb gisteren cake gebakken en ben aan de slag gegaan.
Dit is het resultaat geworden:
Ik heb het nu met smelt chocola van de V&D gedaan, want dat had ik nog in huis. De witte wordt helaas niet helemaal hard, dus dat is wel een beetje een geklieder....
Verder had ik ook nog geen goede kleurstoffen, dus het moest in wit en bruin, maar met de sprinkels er op, ziet het er vind ik voor de eerste keer al erg leuk uit!
De cake moet je helemaal verkruimelen en dan mengen met glazuur, daar is het denk ik mis gegaan want ik het standaard glazuur gebruikt die van koopmans.... Ik denk dat ik daar iets anders voor moet hebben. Gelukkig hebben we dat al besteld, en ik hoop die bestelling dinsdag in huis te hebben. Ik ga zo dus nog maar een cake bakken, want dan kan ik het dinsdag avond opnieuw proberen....
Uiteraard horen jullie het van mij, als de volgende lading wel te eten is....
Bedankt weer voor je bezoekje.

zondag 20 maart 2011

Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen

Gisteren ben ik met mijn moeder en mijn zus naar Den Bosch geweest voor de beurs. Ik heb weer genoten, we hebben van alles gezien.... en gekocht:):) Natuurlijk laat ik hier mijn aankopen zien, ik heb echt veel gekocht. Ik had namelijk ook het geld mee, dat ik krijg voor de verkoop van mijn gemaakte kaarten voor mijn werk (ik kon dus ook echt lekker los gaan)
Lint, bloemen, inkt, een heel leuk bureaubakje van KaiserCraft, om zelf nog te pimpen. Een nieuwe schaar, wat parels, magneetjes en weer een ander kopje voor de Sew Easy.
Papier, een super leuke lijn met dino's (de achterkanten van het papier zijn ook zo geweldig leuk)
En wat magnoliapapier:
Veel Thickers, de bovenste twee had ik al bij de Scrapheap gekocht, voor bijna € 5,00 per pakje, toen ik bij Scrapdelight een aanbieding zag: alle Thickers voor € 2,95.... toen kon ik me natuurlijk niet meer inhouden:):)
En dan als laatste nog ponsen van MS, een met vlinders en een set om langs je papier een rand te maken, die wilde ik heel graag hebben! Verder stempels en reserve bladen voor mijn snijmachine, zo blij dat ik die eindelijk gevonden heb!

Best een aardig voorraadje he? Jullie kunnen wel snappen wat ik vanmiddag ga doen zeker:) Bedankt weer voor het langskomen!

donderdag 17 maart 2011

Happy Birthday

Nog even snel een kaartje laten zien, ik heb deze stempel geleend op het scrapweekend en ik vind hem echt te leuk!!! Ik weet niet meer van wie ik hem geleend heb, maar dank je wel voor het lenen in elk geval!
Ik heb verder het kaartje vrij simpel gehouden omdat ik de stempel echt te leuk vind, en hem niet wilde verstoppen onder bloemen, lintjes en andere embellishments.
Dank jullie wel weer voor het langskomen.

dinsdag 15 maart 2011

daar is de kip weer...

Ik had nog een afdrukje liggen van die leuke kip! Daar heb ik nu dus meteen maar weer een kaartje mee gemaakt.
En nog een ander kaartje zonder afdrukje, daarvoor ben ik even inspiratie gaan zoeken bij Anja, dank je wel Anja!
Bedankt weer voor het kijken!

maandag 14 maart 2011

Challenges for you...

Ik heb van de week een nieuw challenge blog gevonden challanges for you, een blog van Scrapbook Nederland. Erg leuk, en ik heb direct beide sketches zitten maken, de eerste is voor deze week, en de tweede kaart is de sketch van vorige week, maar die was te leuk om zo maar te laten gaan....
Dus bij deze de eerste kaart:
en hierbij de tweede:
(met dank aan Berdien voor het prachtige Lush papier wat ik van haar mocht overnemen)
Bedankt voor het kijken weer en tot snel.

zaterdag 12 maart 2011

traktatie voor de juffen

Ik ben op het moment heel veel aan het scrappen, de vier opdracht boekjes zijn bijna klaar en zo ook de traktaties voor de juffen, die Mara gaat uitdelen op school.
Ik laat jullie alvast een klein sneakje zien van deze traktaties:

Ziet er best gezellig uit he? Als het af is, zal ik een grotere foto laten zien... Ook moet ik al weer kaartjes maken, op mijn werk zijn ze er alweer doorheen. Dus jullie kunnen wel bedenken wat ik morgen ga doen:):) Dank jullie wel weer voor het langskomen.

dinsdag 8 maart 2011

En weer twee kaartjes

Ik heb nog weer heerlijk twee kaartjes gemaakt.... allebei zonder magnolia, maar eentje met een ander afdrukje en eentje zonder, maar met leuke vlinders.
Ook deze zijn weer voor de voorraad op mijn werk.
Ik vind de kip erg leuk....Jullie ook?

Bedankt weer voor het langskomen.

zondag 6 maart 2011

stiekem toch weer een magnoliaatje...

Ik vind stempeltjes van Magnolia toch gewoon het allerleukst, vandaar ook maar weer een kaartje met zo'n schattig dametje:

Verder ben ik bezig met een opdracht voor mijn schoonmoeder, die wil vier boekjes kado geven, die ik mag maken....Als ze af zijn laat ik ze uiteraard zien. Bedankt voor het kijken.

vrijdag 4 maart 2011

toch weer aan de magnolia

Ik heb weer heerlijk zitten kleuren en deze afdrukjes verwerkt op kaartjes. Ik blijf het toch leuker vinden hoor, kaartjes met een afdrukje er op.
Ik heb heerlijk zitten spelen met de nieuwe papiertjes van MME, zulk leuk papier!
Dan werd er van de week ook nog een prachtig boeket rozen bezorgd, ze hoeven geen water en blijven prachtig rechtop staan:):)
Daar kun je toch blij van worden, of niet dan....
Bedankt weer voor het langskomen!

woensdag 2 maart 2011

Zoals gezegd ging ik wat kaartjes zonder magnoliaatjes maken... Ik vind dat wel lastig hoor, ik heb toch al snel het idee dat er wat mist... Maar ik heb op internet wat inspiratie gezocht en gevonden bij Monique en Martine:) Het zijn er drie geworden: Ik geloof dat ik nu wel weer toe ben aan het kleuren van een Magnolia:):) Bedankt weer voor het langskomen.

dinsdag 1 maart 2011

en nog twee kaartjes

Ik heb weer heerlijk twee kaartjes zitten scrappen. Deze twee zijn weer voor mijn werk, we hebben tegenwoordig meer dan 100 werknemers, dus dat zijn gemiddeld twee kaarten per week die ik moet afleveren. De voorraad is dus nooit groot genoeg, dus ik ga nog even lekker verder...
Ik ga nu weer eens wat kaartjes proberen te maken zonder een magnoliaatje er op.... Er zijn ook mensen die dat leuker vinden ...(ik snap het niet... maar ja:):)