zondag 27 februari 2011

Sint Pieter

Ik heb vandaag gewerkt aan de laatste opdracht voor de kwartaalchallenge, de uitdaging was om een foto die je eigenlijk weg wilde gooien te gebruiken. De onderste foto op de lay-out is door het hekwerk van boven in de Sint Pieter in Rome gemaakt. Ik vind hem eigenlijk mislukt omdat je zoveel wazig erom heen ziet van het hek.
Ik heb een sketch gebruikt, maar ik weet helaas niet meer waar ik deze heb opgeduikelt...
en natuurlijk wat detail foto's:
Bedankt weer voor het kijken!

kaart zonder bloemen...

Dit kaartje had ik jullie nog niet laten zien, en ik vind hem zelf erg leuk geworden. Het is geloof ik het eerste kaartje van mij waar geen meisjesmagnolia op staat....
En er zitten zelfs geen bloemen op....
En toch ben ik heel tevreden over het eindresultaat, wat vinden jullie?

zaterdag 26 februari 2011

Super leuk boekje gemaakt!

Op het Scrapotheekforum had Monique een super leuke workshop geplaatst, voor de kwartaalchallenge.
Ik ben er woensdagavond direct aan begonnen en gisteren heb ik hem afgemaakt. Ik vind hem zo leuk, dat ik er nog 4 ga maken. ik heb namelijk een opdracht gekregen om 4 dezelfde boekjes te maken, en dat ga ik op deze manier doen.
Dit is mijn uitwerking geworden:
De voorkant, de flap sluit met een magneetje
Als hij open ligt:
Van boven:
De tags:
En de tekst die ik er op gezet heb:
Bedankt weer voor het langskomen!

zondag 13 februari 2011

The love of my life

Vanmorgen was er een extra opdracht voor de kwartaal challenge op het forum gezet. Daar ben ik natuurlijk direct mee aan de slag gegaan :)
Aangezien in bezig ben om mijn file folder (van de workshop van P&P) te vullen, moest deze op A4 formaat. Dat is best even puzzelen, maar het is niet onaardig gelukt vind ik zelf:)
Dit is mijn resultaat:Let even niet op de taalfout... (ik weet dat life in deze zin met een "f" moet, dus dat moet ik nog even gaan aanpassen...) maar ik plaats hem toch maar vast, aangezien de deadline morgen al is, voor deze opdracht.
Bedankt weer voor het kijken:)

dinsdag 8 februari 2011

Scrapweekend

Afgelopen weekend ben ik samen met Martine en nog 28 andere scrapvriendinnetjes een weekend weg geweest om te scrappen. Het was voor het eerst dat ik mee ging naar zo'n weekend, en wat was het leuk!!!!
Echt geweldig gezellig, heerlijk gegeten en gedronken, het huis was prima verzorgd, kortom het was helemaal goed!
En ik ben ook nog aan scrappen toe gekomen. Ik heb gewoon 8 lay-outs gemaakt en 2 verjaardagskaartjes en daarnaast nog 2 bedank kaartjes, best veel hé?
Veel van mijn lay-outs heb ik gemaakt voor de kwartaalchallenge van de Scrapotheek. Marjolein van de Scrapotheek was trouwens ook mee op het weekend, en gelukkig had ze haar winkel meegenomen, ik heb dan ook nog het nodige gekocht:):)
Zitten jullie klaar voor veel foto's....
Hier zijn mijn creaties:
Deze twee kaartjes zijn voor Marjan en Monique die de organisatie van dit weekend op zich hadden genomen, meiden bedankt daarvoor nog!!!
Bedankt weer voor het langskomen!!