maandag 30 augustus 2010

een kaartje met mijn nieuwe spullies!!

Ik heb gisteren heerlijk zitten scrappen en gespeeld met mijn nieuwe spullies van de beurs. Ik heb onder andere deze kaart gemaakt, met mijn nieuwe stempel en met de stans van Crealies! Ik heb het lintje door het stempeladrukje heen gevlochten, waardoor het net lijkt of ze op het lintje zit. Ik ben zelf erg tevreden met het resultaat, ik ben benieuwd of jullie hem ook leuk vinden.

Bedankt weer voor het langskomen!

zondag 29 augustus 2010

Knots gekke kaarten en Scrapdagen Den Bosch

Ik ben gisteren met mijn moeder, mijn zussen en een vriendin van mijn moeder naar de beurs geweest, wat was het gezellig!!
En wat was er veel te koop, ik heb echt geweldig leuke spullen gekocht, vooral veel stempels, kaarten papier en enveloppen. Wat cardstock, en designpapier. Een paar copics, alfabetstickertjes en nog wat andere dingen.
Hier is mijn buit...
Toen we 's middags terug reden hadden we erg veel file.... jeetje wat duurde het lang, en wat had ik een spijt dat ik had gezegd dat ik wel zou rijden..... Maar ja iemand moet het doen he?
Eenmaal thuis bleek ook dat mijn bestelling uit Engeland aangekomen was, een doos vol met prachtige bloemen... die had ik dan ook niet gekocht op de beurs.
Leuk dat je langskwam om te kijken!

woensdag 25 augustus 2010

en nog 2 kaartjes

Gisteren heb ik nog twee kaartjes gemaakt, deze zijn voor mijn werk. Ik maak de laatste tijd veel kaartjes met een stempelafdrukje omdat ik het kleuren met Copics nu eenmaal zo leuk vind!!
Maar ik omdat ik zoveel kaartjes voor mijn werk moet maken, wil ik ook dat daar kaartjes zonder stempelafdrukje bij zijn.
Vandaag dus vandaag 2 kaartjes zonder afdrukje. Ik heb mij laten inspireren door de blog van Wendy Mckee haar kaarten zijn werkelijk prachtig!
Ik ben ook erg blij met mijn resultaat:
Bedankt weer voor het langskomen!

dinsdag 24 augustus 2010

Weer een kaartje

Na twee weken als gastdesigner kaartjes gemaakt te hebben voor Karen's Doodles NL, doe ik deze week weer gewoon als deelnemer mee! De uitdaging is deze week een kleuren uitdaging. Je mag uit een aantal kleuren kiezen , welke je wil gebruiken voor jouw kaart. Ik heb gekozen voor Oranje, Roze, Groen en Turkoois. Dit is mijn resultaat: bedankt weer voor het kijken!

maandag 16 augustus 2010

nog een keer Gast designer

Net als vorige week mocht ik ook deze week een kaart maken als Gast Designer voor het uitdagingen blog van Karen's Doodles. De uitdaging was deze week om een kaart van een van de DT leden te liften. Ik heb eens rondgeneust bij alle DT leden, en een enorme berg aan inspiratie opgedaan! Thanks meiden!! Uiteindelijk heb ik een kaart van Renata Elleblaas gekozen om te liften. Ik vind de kleurkeuze van haar kaarten erg mooi, de kaart die ik koos om te liften had ook van die prachtige kleuren. Ik geprobeerd om ook zoveel mogelijk in 1 kleur te werken, maar daardoor werd mijn kaart wel erg saai, dus heb ik er toch voor gekozen om een paar roze elementen toe te voegen. Dit is mijn resultaat geworden:

En dit is de kaart van Renata die ik gelift heb, is het geen plaatje?

Als je ook geinspireerd wilt raken door de kaarten van het DT, ga dan snel kijken op het blog en doe mee!!! Bedankt weer voor het langskomen.

zaterdag 14 augustus 2010

weer bedankjes gemaakt.

Gisteren hebben we met Belle afscheid genomen van de Toethoorn (de creche). Komende week mag ze met Sebas en Mara mee naar de naschoolse opvang en dan op 23 augustus voor het eerst naar school. Onze kleine prinses is groot geworden! Ze is nog geen vier (dat wordt ze pas eind sept) maar doet niet onder voor kinderen van vier :):)
Kijk eens hoe trots ze was:
Deze kaaarten had ik voor de juffen gemaakt die 3,5 jaar lang voor haar gezorgd hadden. Ik had boekenleggers van kralen gemaakt en deze hier in gedaan, met een mooi afscheidsgedichtje.
Helaas waren er twee juffies al op vakantie, maar die zien we hopelijk nog wel een keer als we Belle bij de nso brengen.
bedankt weer voor het kijken!

dinsdag 10 augustus 2010

Guest desinger voor Karen Doodles NL

Deze en volgende week mag ik guestdesinger zijn voor Karen Doodles NL. Daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Ik mocht 3 stempels uitkiezen en daar naar aanleiding van een challenge twee kaarten mee maken. Deze week is het thema water. Ik heb met Tropical Herbert de volgende kaart gemaakt:
Uiteraard heb ik de afbeelding gekleurd met mijn Copics:)
Ben je nieuwsgierig naar de kaarten van de andere DT leden, ga dan gauw naar het Blog en laat je inspireren om mee te doen!
Bedankt weer voor het langskomen!

maandag 2 augustus 2010

Happy Birthday (2S4Y)

Vanmiddag heb ik een kaartje zitten maken, met een afbeelding die ik gisteren heb zitten kleuren. Sinds tijden heb ik weer eens een sketch gebruikt van 2sketches4you... het is heel lang geleden dat ik dat gedaan had, maar het was wel weer erg leuk, dus ik ga wel weer vaker meedoen:):)
Dit is mijn resultaat geworden:
Thanks for stopping by!