zondag 25 april 2010

Winnaar Blog candy

Goedemorgen, het is weer zondag. Vorige week heb ik een candy geplaatst omdat mijn blog al meer dan 50.000 bezoekers had gehad. Wat veel lieve berichtjes heb ik mogen ontvangen en wat zijn er veel volgers bij gekomen! Dank jullie wel allemaal! Ik heb een winnar getrokken en dat is geworden..................... Tamara! Tamara zei... Leuke candy Petra. Ben ook gelijk volger geworden. Groetjes Tamara p.s. neem je ook eens een kijkje bij mij? 18 april 2010 21:36 Tamara ik heb je adres nog, dus je candy gaat vandaag of morgen op de bus! Veel plezier ermee!

zondag 18 april 2010

Aankopen forumdag SA

Gisteren was de Forumdag van het SA forum, het was weer een super dag. Top georganiseerd door de beheerders, een heerlijke kraam van Scrapart, en een hoop gezellige scrapers.
Ik heb zelfs ondanks al het gebep ook nog was gescrapt, ik heb een boekje gemaakt met de foto's van de babykonijntjes. Hij is niet helemaal af gekomen, maar ik ben toch een heel eind gekomen, er moeten aan de binnenkant enkel nog wat bloemetjes en pareltjes in om hem een beetje op te leuken.
Bij de kraam van Scrapart ben ik geloof ik wel 3 keer langs geweest om iets te kopen.... en dit is mijn buit:
Sorry voor de liggende foto, ik heb een beetje ruzie met het fotoprogramma en ik krijg hem dus niet staand.....
Bedankt weer voor het kijken en ook al vast bedankt voor de leuke berichtjes op mijn vorige post!

50.000 bezoekers!!!!

Jeetje, ik heb de afgelopen geen tijd tijd gehad om op mijn blog te kijken en nu staat de teller al 100 voorbij de 50.000!!! ongelofelijk!
Ik wil jullie ontzettend bedanken voor jullie trouwe bezoekjes aan mijn blog, ik vind het super leuk om elke keer weer jullie berichtjes te lezen.
Daarom wil ik jullie bedanken met een candy.
Om voor deze candy in aanmerking te komen, moet je een berichtje achterlaten op dit blogbericht en ik zou het heel leuk vinden als jullie (als je dat nog niet bent) volger worden van mijn blog.
Volgende week zondag zal ik een winnaar trekken uit de reacties.
Ik hoop dat er veel mensen mee wee willen doen!

zaterdag 10 april 2010

nog wat scrapcreaties

Ik heb nog een aantal creaties gemaakt in de afgelopen tijd die ik nog niet allemaal heb laten zien hier.
Dus even een berichtje met veel foto's:
Deze kleine melkpakjes had ik voor je juffen en meesters gemaakt, deze heeft Mara uitgedeeld toen ze op school jarig was.
En dan nog wat foto's van kaarten die ik gemaakt heb:
Ik zag zojuist dat de teller van mijn blog nu wel heel dicht bij de 50.000 komt. De blog candy ligt al klaar....

zaterdag 3 april 2010

update konijntjes

Ik weet niet of jullie geinteresseerd zijn in hoe de konijntjes aan het groeien zijn, maar ik vind het zelf zo geweldig leuk, dat ik het gewoon ga plaatsen.
De vorige keer heb ik jullie foto's laten zien van toen ze 1 dag oud waren.
Op deze foto zijn ze 6 dagen:
Als je goed kijkt, zie je hier onder mamakonijn een van de kleintjes die melk aan het drinken is. echt zo schattig, dit kleintje kroop uit het nestje en ging op zoek naar mama, hij wurmt zich onder de buik en gaat op zijn/haar ruggetje heerlijk liggen drinken.
en nog een foto van de kleintjes die het hok al aan het verkennen zijn, ze zijn hier 12 dagen:
Mocht je nu na het zien van deze plaatjes helemaal verliefs zijn.... er zijn er nog twee over, die nog geen huisje hebben als ze straks groot genoeg zijn. (je kunt me mailen petralaagwater@hotmail.com)