woensdag 24 februari 2010

Kaart naar aanleiding van uitdaging blog Nicole

Op het blog van Nicole staat een wedstrijd om een jongenskaart te maken met de digistamps van een draak. Nicole haar blog is echt een bezoekje waard, ze kan echt toveren met de copics, en ik krijg enorm veel inspiratie van haar blog.
Dit is mijn uitwerking, ik hoop dat jullie hem leuk vinden, ik ben er zelf helemaal weg van. Ik vind dat het goed gelukt is om schaduw aan te brengen. Ik hoop dat Nicole dat ook vind:)
Bedankt weer voor het langskomen!

zondag 21 februari 2010

cadeau tasje gemaakt

Vandaag gaan we naar de verjaardag van een tante van Leon, we hebben een mooi voorjaarsplantje gekocht en natuurlijk moet daar een zelf gemaakt cadeautje bij. Dus heb ik een tasje gemaakt, waar we een doosje bonbons in kunnen doen.
Ik vind hem erg leuk geworden, ik hoop dat Leon's tante dat ook vindt.

Ik heb ook weer een aantal kaartjes gemaakt, maar daarvan moet ik de afdrukjes nog inkleuren, dus die zet ik later deze week op de foto.

zondag 14 februari 2010

kaarten gemaakt met afdrukjes

Sinds ik vorige week op de beurs mijn eerste Copics heb gekocht, heb ik er intussen al een aantal bij besteld.... Ik heb er nu 46 en dat kleurt veel prettiger, er is veel meer keus in verschillende kleuren en de schaduwen zijn beter aan te brengen.
Ik heb dan ook aardig wat kaartjes zitten maken met afdrukjes. Ook heb ik een bakje gemaakt om mijn nastabilitie stansen op te ruimen. Bij de Hema heb ik magneetmatjes gekocht, ze zijn iets te klein voor de stansen, die steken er dus een beetje bovenuit, maar dat vind ik niet storend.
Ziet er best leuk uit toch om zo op mijn bureau te zetten:
En dan mijn kaartjes:
Bedankt weer voor het kijken!

zondag 7 februari 2010

naar de beurs in Rijswijk geweest

Gisteren ben ik met mijn zussen en mijn moeder naar de beurs in Rijswijk geweest.
Ik had mijn zinnen gezet op een set copic stiften, en toebehoren... Dus het eerste gingen we naar Creabest, daar mocht ik wat uitproberen en ik was direct overstag. Ik had al veel op internet gelezen en gezien en het zelf even doen, trok me over de streep. Dus ik heb 16 copics aangeschaft, inkt, papier, een copic liner en een glitterstift!! Ik was nog geen half uur op de beurs en was al aardig door mijn budget heen.... Maar ik heb nu wel ook copics:):)
Verder hebben mijn oudste zus en ik veel kralen uitgezocht, om zelf boekenleggers en sleutelhangers te maken, zo leuk!!
En natuurlijk nog wat kleine dingen gekocht, al met al een hele geslaagde dag!!
mijn Copics:
mijn eerste resultaat:(sorry, ik krijg de foto niet gedraaid....)
Tijdens het kleuren kwam ik er al achter dat ik toch nog wel wat kleuren mis, dus ik heb al even zitten surfen op het internet, en ik ga denk ik nog wel een setje bij bestellen, het is gewoon te leuk!!!!
de andere spulletjes:
en natuurlijk lintjes:)
en de kralen, de sleutelhangers die je op de foto ziet, heb ik gisteravond al zitten maken, de blauwe vind ik erg goed gelukt, maar de roze is te kort, dus die haal ik denk nog een keer los en dan maak ik hem opnieuw:Bedankt weer voor het kijken!