woensdag 23 december 2009

Kerstkadootjes voor de juffen

Bij de kerstdagen horen natuurlijk ook kleine kadootjes voor de juffen. Voor de juffen op school en voor de juffen van het kindercentrum. En dat zijn er dan best wel veel eigenlijk. Maar het blijft leuk om een kleinigheidje weg te geven.
Voor de juffen van de creche en de nso heb ik chocoladesticks versierd, het idee komt van Petra, ik vond ze zo leuk dat ik ze gewoon ook moest maken.
Voor de juffen op school, ik bofte dit jaar, Mara en Sebas hebben elk maar 1 juf, dus dat werden twee kadootjes die ik moest maken. Ze kregen een kadotasje vol met heerlijke chocolade artikelen.
Bedankt weer voor het kijken op mijn blog en ik wil iedereen die dit leest hele gezellige feestdagen wensen!

zondag 13 december 2009

geshopt...

Er was weer een sale voor particulieren bij Scrapbookmate. Ik had Leon zo ver gekregen om even met me mee te gaan. Leon vond het een aanfluiting, wat een puinhoop daar... Maar ik daarentegen heb me uitstekend vermaakt. Ik heb niet bij het papier gekeken, omdat ik daar echt meer tijd voor nodig heb... Maar toch heel leuk geslaagd.
Ik ging voor albums, en ik heb weer 3 mooie Chatterbox albums (€ 10,00 per stuk!) een leuk setje bloemetjes, verf, bradjes en wat kleine frutsels.
Verder ben ik wel bezig met mijn December Daily, echter ik heb besloten om niet elke dag direct een pagina te maken, maar alleen elke dag foto's te maken, dan maak ik er in januariwel een boekje van. Dus daarvan volgen later nog foto's.

vrijdag 4 december 2009

Tijd voor mezelf....

Wat is het toch heerlijk om tijd voor jezelf te hebben! begrijp me niet verkeerd hoor, ik heb drie schatten van kinderen, maar zo af en toe (en zeker aan het begin van de drukke december maand) is het toch wel geweldig om even een weekje wat meer tijd zonder de kinderen te hebben. Ik heb deze week heerlijk gescrapt, veel gedaan, ook lekker gelezen en ik ben zelfs een sjaal aan het breien :):)
Ik heb vanmorgen nog twee lay-outs gemaakt:
En een detail foto van de tweede:

donderdag 3 december 2009

De kaft is af!

Ik heb gisteren de kaft af kunnen maken van mijn December Daily, en vandaag heb ik er een foto van gemaakt. Het idee om de ringen er op deze manier in te doen heb ik van Nicole, zij had op het forum een mooi album laten wat op deze manier in elkaar zat.
Ik wilde graag dat mijn album dicht kon, dus ik heb er nog een flap aan de rechterkant bijgemaakt, en daar kan het album met een magneetje dicht.
Dit is mijn resultaat, ik ben er erg blij mee, ben benieuwd wat jullie vinden!
Het album en het "voorwoord" op de binnenkant van de kaft:
Het album als het open is:
Dit zijn de foto's van de bladzijdes voor dag 1 en dag 2. Op dag 1 komt er op de clearsheet de eerste foto en bij dag 2 komt de foto op de plaats van het witte blaadje. Vanmiddag ben ik op school wezen helpen met pepernoten bakken bij Sebas in de klas. Uiteraard heb ik hier ook foto's van gemaakt en deze ga ik gebruiken op dag 3 van het album.
Morgen is het dan Sinterklaas bij mijn ouders, en zaterdag bij mijn schoonouders, ik hoef dus niet bang te zijn dat ik geen leuke momenten heb om foto's van te maken!
Dan zou ik ook nog een foto laten zien van de doos die ik gemaakt had, voor mijn moeder. We hebben er 60 slagroom bonbons in gedaan, en ze was er erg blij mee! Bedankt weer voor het kijken!

dinsdag 1 december 2009

December Daily

Het is vandaag 1 december, het begin van de laatste maand van het jaar. Ik ben begonnen aan een december Daily, om de gebeurtenissen van de deze maand in te bewaren.
Ik kan nog niet het hele boekje laten zien, want ik ben nog niet klaar met de kaft. Ik zit namelijk nog op papier te wachten om verder te gaan.
Ik heb wel een sneakje om alvast een idee te geven.
Het is nu dus de bedoeling om elke dag een foto te maken en die te verwerken in het album.
Vandaag heb ik een foto gemaakt van wat scrapspulletjes en een heerlijk kopje thee. Deze foto symboliseerd mijn vrije dag, ik heb heerlijk vrij gehad en veel kunnen scrappen vandaag.
Verder heb ik ook gisteren een lay-out en een cadeau doosje gemaakt.
Morgen wordt mijn moeder 60, en ik heb een houten doos bescrapt, waar ik 60 heerlijke slagroombonbons in stop. (ik hoop stiekem dat ze ze niet allemaal zelf op wil eten:))
Ik zal morgen een foto van de doos maken, het is nu te donker...
Bedankt voor het kijken weer!